top of page

BOEN
d'erop 

K

COPYWRITING

Waarvoor heb je een copywriter nodig?

of: "schrijven kan toch iedereen?"

Iedereen heeft leren schrijven, en mooie zinnen zonder al te veel fouten schrijven is ook niet zo moeilijk. Daarom lijkt investeren in copywriting vaak overbodig. Niet? Alleen, als je toch tijd en geld investeert in een website of folder of... is het wel heel jammer als de tekst niet het gewenste resultaat heeft terwijl je er kei-lang aan hebt gewerkt.

1. krijg MEER RESULTAAT

Alles wat we schrijven zou een doel moeten hebben: informeren, bevragen, inspireren, uitnodigen,... Zonder doel geen goed resultaat. En toch merk ik dat de meeste ondernemers die hun eigen teksten schrijven in het wilde weg beginnen schrijven. Zonder doel of resultaat, en dat is jammer van de tijd... 

Als copywriter kan ik je helpen om het doel van wat je wil zeggen helder te verwoorden, en alle info zo te structureren dat de lezer ermee geholpen is. En jij dus ook! 

2. WIN TIJD

Als je ooit zelf al teksten hebt geschreven, dan weet je dat schrijven tijd vraagt. Je plant om te schrijven, hebt geen inspiratie, stelt uit, begint opnieuw, schrijft een tekst en stelt na een week vast dat je die volledig wil herschrijven wat het klopt toch niet helemaal. Herkenbaar? Logisch, want als loodgieter, coach, therapeut, bakker of andersoortige ondernemer ben je hier niet dagelijks mee bezig en vraagt het dus meer tijd.
 

Als copywriter kan ik je helpen om vanuit mijn expertise veel vlotter het nodige op papier te krijgen. Zodat jij meer tijd hebt voor jouw expertise!

3. KRIJG HELDERHEID

Het is vaak heel moeilijk om over je eigen aanbod en over jezelf te schrijven. Je zit er teveel middenin, er is zoveel te zeggen, en dat maakt het moeilijk om de rode draad te blijven zien.

 

Als copywriter stap ik met een frisse kijk binnen in je onderneming of project en vraag je de oren van het lijf. Ik ben getraind om de essentie eruit te pikken, zodat deze niet verloren gaat in teveel woorden.

Mogelijke opdrachten

Mijn specialisatie en grootste liefde ligt in het schrijven van missiegebonden teksten: jouw verhaal, jouw missie, en hoe je met jouw aanbod een verschil maakt,...

Mogelijke opdrachten:

  • teksten voor je website

  • tekst voor je Facebook verhaal

  • copywriting van je beleidsplan​

  • maandelijkse blog, nieuwsbrief,...​

  • brochure of folder

  • ...

Bezig met kopiëren

COPYWRITING + website

Voor bezielde ondernemers creëer ik naast de teksten ook de hele website met Wix. Zo kloppen niet enkel de teksten, maar ook het hele plaatje: van foto's, over structuur tot de woorden die op de knoppen komen.

 

Nadien krijg je de nodige begeleiding zodat je jouw website, eenvoudig zelf kan aanpassen en beheren.

Image by Arnel Hasanovic

 Wat anderen zeggen

copywriting businessplan + webteksten + visietekst +social media + perstekst, etc...

De Maekerij

"Liesbet heeft de gave om zware woorden of een saaie tekst om te toveren in iets wat leeft en iets wat de juiste emoties oproept bij de lezer.

Ze kan dus als geen ander je boodschap overbrengen, want net zoals de profit is marketing en branding ontzettend belangrijk in de social profit. Het is niet omdat je doel nobel is, dat je boodschap ook overkomt.
Er is dan ook werk aan de winkel in deze sector, en Boenk d’erop is hiervoor een partner die we aan iedereen zouden aanbevelen."

Aline (zakelijk brein van De Maekerij)

www.demaekerij.be

webdesign met Wix + copywriting website +

ontwerp logo en visitekaartjes

Otilia

Ik wou graag een website, maar ik wist compleet niet hoe ik eraan moest beginnen, hoe ik mij moest positioneren in de markt ed... Met Liesbet aan m'n zijde vielen de vele twijfels weg.

 

Liesbet kon luisteren, stelde veel vragen die mijn verhaal duidelijker maakten. Ze gebruikte echt wat ik wou, met de juiste emotie en juiste accenten en goot er dan een soort supersaus over die alles mooier (of lekkerder) maakte.

 

Bij het voor het eerst lezen van de stukjes die Liesbet schreef, was ik vaak zo geraakt dat het even moest rusten... Bij de tweede keer lezen kon ik pas echt mijn kritische bril opzetten om eventueel dingen aan te passen, eventueel … want meestal zat het er BOENK OP!

Otilia Depas (trainer & coach)

www.otilia.be

webdesign met Wix + copywriting website.

Handen Helen

" Dankbaar voor de weg die ik samen met Liesbet aflegde om deze website te laten geboren worden ... Heerlijke dagen tussen de fruitbomen in Limburg, een sessie cranio-sacraal krijgen en vanuit die stilte achteraf, zonder denken, in woorden gieten waarover mijn werk in essentie gaat ... Eindeloos veel inspiratie krijgen en telkens weer de vraag om het beknopt te houden, dat de rest dan later ooit nog in een blog kan verwerkt worden 

Foto-sessies met haar kinderen en dan weer zoeken naar de juiste kleurtjes. Heerlijk proces.

Zelfs stukken tekst door Liesbet laten schrijven en er geen letter meer aan veranderd omdat het gewoon Boenk d'Erop was!"

 

Kristel Busschaert  -  Handen Helen
 (www.handenhelen.be)

CONTACT

 CONTACT

Liesbet Fastenaekels copywriting

Interesse?
Neem dan contact met me op,
ik maak graag tijd voor je vrij om te kijken of we kunnen samenwerken. 

Een groter project?

Dan ontmoet ik je graag even live, helemaal vrijblijvend. De weg naar het resultaat is voor mij even belangrijk als het resultaat zelf. 

Liesbet Fastenaekels

Winningstraat 4 - 3870 Mettekoven (Heers-Limburg)

0498 81 90 83

liesbet.fastenaekels@telenet.be

  • Facebook - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

* Deze gegevens worden enkel gebruikt om je vragen te beantwoorden, geenszins voor promotie- of andere doeleinden. 

Bericht ontvangen!

bottom of page