top of page

BOEN
d'erop 

K

Over Liesbet

Na 10 jaar uitstellen, beginnen en weer stoppen, en vooral veel sukkelen, had ik eindelijk een website voor mezelf klaar. Eéntje waar ik zelfs trots op was!

Dat dit zo lang geduurd had, kwam niet doordat ik niet kon schrijven, noch doordat ik niet handig was met websites. De enige reden was dat ik niet gezegd kreeg wat ik wou. Door zelftwijfel, perfectionisme, zelfcensuur, chaos in m'n hoofd en nog meer van die beestjes.

 

Op deze eerste website, gemaakt met Wix, kreeg ik ontzettend veel positieve reacties. Al snel kreeg ik van verschillende kennissen de vraag of ik ook voor hen zo'n site kon maken. "Euh, dat is eigenlijk niet mijn beroep" antwoordde ik, maar ik vond het tegelijkertijd zo leuk om te doen, dat ik er toch op inging. 

Voor ik het wist was mijn nieuwe zaak geboren. Een nogal atypische zaak. Ik ben namelijk geen grafisch ontwerper, geen webdesigner en geen copywriter van opleiding. Jarenlang had ik echter allerlei kennis en vaardigheden verzameld die op dit punt mooi bleken samen te smelten. Ik vulde ervaring nog aan met gerichte kennis over copywriting en schrijven voor het web. 

Boenk d'erop! werd de naam. Dat was immers een reactie die ik vaak te horen kreeg, zowel van de toenmalige collega's op m'n werk als ik een tekst had geschreven of een foto had gekozen, als van de eerste klanten waar ik voor werkte. Na deze eerste websites ging de bal helemaal aan het rollen. Er kwamen andere websitevragen binnen, toffe schrijfopdrachten, en bijzondere samenwerkingen. 

Intussen zijn we meer dan 2 jaar verder, en ik hou er nog steeds van om voor ondernemers het vaak lastige proces van teksten schrijven en websites maken te mogen uit handen nemen. 

Ik hoop voor jou hetzelfde te mogen betekenen...

 

_MG_3474.jpg

Zin om samen aan de slag te gaan?

Laten we dan even bellen.

Volledig gratis en vrijblijvend uiteraard.

Zo hoor ik wat jij nodig hebt, en kan jij volop vragen stellen.

CONTACT

 CONTACT

Liesbet Fastenaekels copywriting

Interesse? Neem gerust contact met me op, ik maak graag tijd voor je vrij om te kijken of we kunnen samenwerken. 

Een groter project?

Dan ontmoet ik je graag even live, helemaal vrijblijvend. De weg naar het resultaat is voor mij even belangrijk als het resultaat zelf. 

Liesbet Fastenaekels

Winningstraat 4 - 3870 Mettekoven (Heers-Limburg)

0498 81 90 83

liesbet@boenkderop.be

  • Facebook - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel

* Deze gegevens worden enkel gebruikt om je vragen te beantwoorden, geenszins voor promotie- of andere doeleinden. 

Bericht ontvangen!

bottom of page