top of page

BOEN
d'erop 

K

WEBSITE MET WIX

WaarOM is een website maken zo moeilijk?

 

Als ondernemer ben je op een bezielde manier met je vak bezig. Wat je doet staat vaak niet zo ver af van wie je bent. Voor jou is het evident. Maar kan je dit ook naar buiten tonen? Waarom je uniek bent of waarom mensen precies bij jou komen is vaak moeilijk te omschrijven. Toch is dit heel belangrijk als je met je website de ideale klanten wil aantrekkenMisschien herken je dit wel:

 • Je slaagt er maar niet in je missie of wat je doen te vertalen in woorden of beelden die begrijpbaar én aantrekkelijk zijn voor je potentiële klanten.
   

 • Je wil een website, maar hebt geen idee wat hier allemaal op moet komen. 
   

 • Je krijgt geen heldere structuur in alles wat je zouden willen vertellen: wat is hoofdzaak, wat is bijzaak, wat moet verteld, wat niet?

 • Wat je doet is niet voor de hand liggend, dus dus hoe verwoord je dat in hemelsnaam? 
   

 • Je weet je nog niet zo goed wie je klanten precies zijn. Je onderneming is zo persoonlijk dat je vooral met jezelf, je eigen proces en jouw specifieke diensten bezig bent.


Resultaat? Je schrijft, herschrijft, en blijft eindeloos bezig.

De allereerste site die ik voor mezelf wou maken heeft 10 jaar geduurd! 10 jaar! Ik herken dus de worsteling en weet intussen gelukkig waarom het normaal is dat het zo moeilijk is:

 • Schrijven over jezelf is eng. Je schrijft vanuit een gekleurde bril en past onbewust heel wat zelfcensuur toe. 

 • Je bent een kei in je vak, en daardoor geen kei in het schrijven van teksten, in marketing, of in het bouwen van een site. Tenzij dit natuurlijk je vak is ;)

 • Je zit er zelf teveel middenin, waardoor je geen afstand kan nemen en helder de rode lijnen, de hoofd- en bijzaken kan zien.

 

Jammer, want ondertussen word je niet gevonden door jouw ideale klanten!

HOE KAN HET ANDERS?

Om een website te maken die effect heeft, en die dus jouw ideale klanten aantrekt, dien je jezelf heel wat vragen te stellen: Wie ben ik? Wie is mijn klant precies? Hoe denkt mijn klant? Waarin verschil ik van mijn concurrenten? Welke stijl past bij mij? Om een authentieke site te krijgen kan niemand anders dan jij deze vragen beantwoorden. Vervolgens is het nodig dit alles in een structuur te gieten die werkt. De juiste dingen zeggen dus, op de juiste manier!

Als copywriter met een rugzak vol Wix kennis kan ik je daar uitstekend bij helpen! Jij zal uiteraard ook huiswerk krijgen - anders kan het geen authentieke site worden -, maar het proces zal veel vlotter en sneller verlopen, én zal resulteren in een website die ook effectief haar doel bereikt. 

WaarOM WIX?

Wix is een online website tool waarmee je relatief eenvoudig een website kan maken zonder kennis van programmeren. Dat maakt ook het onderhouden van je site heel eenvoudig. Er zijn andere platforms op de markt zoals Wordpress, die veel meer functionaliteiten hebben, maar ook veel moeilijker zijn. Als zelfstandig ondernemer heb je vaak niet zo veel nodig, en voldoet Wix ruimschoots. Hoe eenvoudiger het beter, is mijn motto. Zo haal je er zelf ook het meeste uit.  

 

Zelfs al is Wix heel eenvoudig, en kan iedereen in theorie zelf een verbluffende site maken, de praktijk is helemaal anders. Als je nog nooit met Wix hebt gewerkt, dan steek je er de eerste keer sowieso heel wat tijd in. Daarom is het een slimme investering om toch ondersteuning in te schakelen zodat je een site krijgt die er professionele uitziet, effectief werkt, en je niet van je echte werk afhoudt. 

HOE GAAN WE TE WERK?

Het uitdenken en realiseren van een website vergelijk ik vaak met een geboorteproces. Tijdens het proces ontstaan verschuivingen, worden dingen helder of poppen er belangrijke vragen op. Hoe helderder de dingen op voorhand zijn, hoe vlotter de geboorte. 

 

Daarom starten we altijd met een uitgebreid intakegesprek van 2à3 uur waar ik je de pieren uit de neus vraag. In dit gesprek hebben we het uiteraard over de inhoud van je site, maar ook over de stijl en de functionaliteiten. Met deze info ga ik aan de slag om een eerste ontwerp te maken, een introtekst, en voorstel van look, feel en structuur. Na een feedbackronde volgen de resterende pagina's. Op het einde is er nog een feedbackronde waar alles wordt overlopen en aangepast indien nodig. 

In heel dit proces zet ik m'n talenten in om je site te laten matchen met wie jij bent en met wat je klanten nodig hebben. Ik ben echter (nog) niet helderziend, dus heb ik jou hier ook hard in nodig. Regelmatig overleggen we over inhoud, klemtonen, of vraag ik je extra input. Alleen zo krijg je een echt authentieke site. Verwacht je in dit geboorteproces dus ook aan een (klein) beetje persen. 

Zin om samen aan de slag te gaan?

Laten we dan even bellen.

Volledig gratis en vrijblijvend uiteraard.

Zo hoor ik wat jij nodig hebt, en kan jij volop vragen stellen.

Wanneer kies je beter een andere websitebuilder?

Wix is een fantastische platform, maar uiteraard niet voor iedereen de beste oplossing. Wil je een complexe database, een webshopeen uitgebreid inschrijfsysteem helemaal op maat, of een andere tool met vereisten die buiten de gewone vragen liggen, dan volstaat Wix mogelijk niet. In dat geval contacteer je beter een ander webbureau om je site op maat maken. 

Wil je graag elders je site laten bouwen, maar me toch inschakelen voor het schrijven van je teksten en het mee uitdenken van je structuur? Dan kan! Contacteer me vrijblijvend met je vraag.

 Wat anderen zeggen

copywriting businessplan + webteksten + visietekst +social media + perstekst, etc...

De Maekerij

"Liesbet heeft de gave om zware woorden of een saaie tekst om te toveren in iets wat leeft en iets wat de juiste emoties oproept bij de lezer.

Ze kan dus als geen ander je boodschap overbrengen, want net zoals de profit is marketing en branding ontzettend belangrijk in de social profit. Het is niet omdat je doel nobel is, dat je boodschap ook overkomt.
Er is dan ook werk aan de winkel in deze sector, en Boenk d’erop is hiervoor een partner die we aan iedereen zouden aanbevelen."

Aline (zakelijk brein van De Maekerij)

www.demaekerij.be

webdesign met Wix + copywriting website +

ontwerp logo en visitekaartjes

Otilia

Ik wou graag een website, maar ik wist compleet niet hoe ik eraan moest beginnen, hoe ik mij moest positioneren in de markt ed... Met Liesbet aan m'n zijde vielen de vele twijfels weg.

 

Liesbet kon luisteren, stelde veel vragen die mijn verhaal duidelijker maakten. Ze gebruikte echt wat ik wou, met de juiste emotie en juiste accenten en goot er dan een soort supersaus over die alles mooier (of lekkerder) maakte.

 

Bij het voor het eerst lezen van de stukjes die Liesbet schreef, was ik vaak zo geraakt dat het even moest rusten... Bij de tweede keer lezen kon ik pas echt mijn kritische bril opzetten om eventueel dingen aan te passen, eventueel … want meestal zat het er BOENK OP!

Otilia Depas (trainer & coach)

www.otilia.be

webdesign met Wix + copywriting website

Handen Helen

" Dankbaar voor de weg die ik samen met Liesbet aflegde om deze website te laten geboren worden ... Heerlijke dagen tussen de fruitbomen in Limburg, een sessie cranio-sacraal krijgen en vanuit die stilte achteraf, zonder denken, in woorden gieten waarover mijn werk in essentie gaat ... Eindeloos veel inspiratie krijgen en telkens weer de vraag om het beknopt te houden, dat de rest dan later ooit nog in een blog kan verwerkt worden 

Foto-sessies met haar kinderen en dan weer zoeken naar de juiste kleurtjes. Heerlijk proces.

Zelfs stukken tekst door Liesbet laten schrijven en er geen letter meer aan veranderd omdat het gewoon Boenk d'Erop was!"

 

Kristel Busschaert  -  Handen Helen
 (www.handenhelen.be)

CONTACT

 CONTACT

Liesbet Fastenaekels copywriting

Interesse?
Neem dan contact met me op,
ik maak graag tijd voor je vrij om te kijken of we kunnen samenwerken. 

Een groter project?

Dan ontmoet ik je graag even live, helemaal vrijblijvend. De weg naar het resultaat is voor mij even belangrijk als het resultaat zelf. 

Liesbet Fastenaekels

Winningstraat 4 - 3870 Mettekoven (Heers-Limburg)

0498 81 90 83

liesbet.fastenaekels@telenet.be

 • Facebook - grijze cirkel
 • LinkedIn - grijze cirkel
 • White LinkedIn Icon
 • White Facebook Icon

* Deze gegevens worden enkel gebruikt om je vragen te beantwoorden, geenszins voor promotie- of andere doeleinden. 

Bericht ontvangen!

bottom of page