COPYWRITING

Waarvoor heb je een copywriter nodig?

of: "schrijven kan toch iedereen?"

Iedereen heeft leren schrijven, en mooie zinnen zonder al te veel fouten schrijven is ook niet zo moeilijk. Daarom lijkt investeren in copywriting vaak overbodig. Niet? Alleen, als je toch tijd en geld investeert in een website of folder of whatever... is het wel heel jammer als de tekst niet het gewenste resultaat heeft terwijl je er kei-lang aan hebt gewerkt.

1. krijg MEER RESULTAAT

Alles wat we schrijven zou een doel moeten hebben: informeren, bevragen, inspireren, uitnodigen,... Zonder doel geen goed resultaat. En toch merk ik dat de meeste ondernemers die hun eigen teksten schrijven in het wilde weg beginnen schrijven. Zonder doel of resultaat, en dat is jammer van de tijd... 

Als copywriter kan ik je helpen om het doel van wat je wil zeggen helder te verwoorden, en alle info zo te structureren dat de lezer ermee geholpen is. En jij dus ook! 

2. WIN TIJD

Als je ooit zelf al teksten hebt geschreven, dan weet je dat schrijven tijd vraagt. Je plant om te schrijven, hebt geen inspiratie, stelt uit, begint opnieuw, schrijft een tekst en stelt na een week vast dat je die volledig wil herschrijven wat het klopt toch niet helemaal. Herkenbaar? Logisch, want als loodgieter, coach, therapeut, bakker of andersoortige ondernemer ben je hier niet dagelijks mee bezig en vraagt het dus meer tijd.
 

Als copywriter kan ik je helpen om vanuit mijn expertise veel vlotter het nodige op papier te krijgen. Zodat jij meer tijd hebt voor jouw expertise!

3. KRIJG HELDERHEID

Het is vaak heel moeilijk om over je eigen aanbod en over jezelf te schrijven. Je zit er teveel middenin, er is zoveel te zeggen, en dat maakt het moeilijk om de rode draad te blijven zien.

 

Als copywriter stap ik met een frisse kijk binnen in je onderneming of project en vraag je de oren van het lijf. Ik ben getraind om de essentie eruit te pikken, zodat deze niet verloren gaat in teveel woorden.

Hoe kan ik jou helpen?

HUUr mijn brein

Wil je even mijn scherpe geest en vlotte pen lenen om jouw teksten, bio, folder, brief of boekje op papier te krijgen? 

 

Dan kan je mijn brein huren per dagdeel van 4u. Samen bij mij, bij jou, of via Skype. We overleggen en bepalen het doel. Ik vraag je de pieren uit de neus, ga aan de slag en trek regelmatig aan je mouw voor feedback. We werken pittig door met na afloop een resultaat om fier op te zijn! Welk resultaat? Dat hangt af van jouw situatie. Hoe beter voorbereid, hoe meer resultaat.

PRIJS: 215 euro per dagdeel van 3u
(excl. verplaatsingsonkosten)

PS: op verplaatsing enkel als er koffie beschikbaar is!

MAAK MIJN SITE

Voor bezielde ondernemers creëer ik graag heel authentieke website. Zo kloppen niet enkel de teksten, maar ook het hele plaatje: van foto's, over structuur tot de woorden die op de knoppen komen.

 

Nadien krijg je de nodige begeleiding zodat je jouw website, eenvoudig zelf kan aanpassen en beheren.

vraag een offerte 

Heb je een groter project en wil je graag een offerte op maat? Neem contact op. Dan bekijken we samen je noden en verwachtingen. 

Mogelijke opdrachten:

  • teksten voor je website

  • revisie van je beleidsplan​

  • maandelijkse blog, nieuwsbrief,...​

  • brochure of folder

  • ...

 Wat anderen zeggen

 

 CONTACT

Interesse?
Neem dan contact met me op,
ik maak graag tijd voor je vrij om te kijken of we kunnen samenwerken. 

Een groter project?

Dan ontmoet ik je graag even live, helemaal vrijblijvend. De weg naar het resultaat is voor mij even belangrijk als het resultaat zelf. 

Liesbet Fastenaekels

Winningstraat 4 - 3870 Mettekoven (Heers-Limburg)

0498 81 90 83

liesbet.fastenaekels@telenet.be

  • Facebook - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

* Deze gegevens worden enkel gebruikt om je vragen te beantwoorden, geenszins voor promotie- of andere doeleinden. 

© 2018 by Boenk d'erop! Proudly created with Wix.com