top of page

BOEN
d'erop 

K

Zin om samen aan de slag te gaan?

Laten we dan even bellen.

Volledig gratis en vrijblijvend uiteraard.

Zo hoor ik wat jij nodig hebt, en kan jij volop vragen stellen.

Tevreden klanten

copywriting businessplan + webteksten + visietekst +social media + perstekst, etc...

De Maekerij

"Liesbet heeft de gave om zware woorden of een saaie tekst om te toveren in iets wat leeft en iets wat de juiste emoties oproept bij de lezer.

Ze kan dus als geen ander je boodschap overbrengen, want net zoals in de profit is marketing en branding ontzettend belangrijk in de social profit. Het is niet omdat je doel nobel is, dat je boodschap ook overkomt.
Er is dan ook werk aan de winkel in deze sector, en Boenk d’erop is hiervoor een partner die we aan iedereen zouden aanbevelen."

Aline (zakelijk brein van De Maekerij)

www.demaekerij.be

webdesign met Wix + copywriting website +

ontwerp logo en visitekaartjes

Otilia

Ik wou graag een website, maar ik wist compleet niet hoe ik eraan moest beginnen, hoe ik mij moest positioneren in de markt ed... Met Liesbet aan m'n zijde vielen de vele twijfels weg.

 

Liesbet kon luisteren, stelde veel vragen die mijn verhaal duidelijker maakten. Ze gebruikte echt wat ik wou, met de juiste emotie en juiste accenten en goot er dan een soort supersaus over die alles mooier (of lekkerder) maakte.

 

Bij het voor het eerst lezen van de stukjes die Liesbet schreef, was ik vaak zo geraakt dat het even moest rusten... Bij de tweede keer lezen kon ik pas echt mijn kritische bril opzetten om eventueel dingen aan te passen, eventueel … want meestal zat het er BOENK OP!

Otilia Depas (trainer & coach)

www.otilia.be

webdesign met Wix + copywriting website.

Handen Helen

" Dankbaar voor de weg die ik samen met Liesbet aflegde om deze website te laten geboren worden ... Heerlijke dagen tussen de fruitbomen in Limburg, een sessie cranio-sacraal krijgen en vanuit die stilte achteraf, zonder denken, in woorden gieten waarover mijn werk in essentie gaat ... Eindeloos veel inspiratie krijgen en telkens weer de vraag om het beknopt te houden, dat de rest dan later ooit nog in een blog kan verwerkt worden.

Foto-sessies met haar kinderen en dan weer zoeken naar de juiste kleurtjes. Heerlijk proces.

Zelfs stukken tekst door Liesbet laten schrijven en er geen letter meer aan veranderd omdat het gewoon Boenk d'erop was!"

 

Kristel Busschaert  -  Handen Helen
 (www.handenhelen.be)

webdesign met Wix + copywriting website +

ontwerp logo en visitekaartjes

Bewegen in Vrijheid

 Ik kwam bij Boenk d'erop terecht omdat ik de nieuwe website van een collega heel aantrekkelijk vond en deze werd door Boenk d’erop gemaakt. Ik was heel blij met de fijne samenwerking, Liesbet voelt goed aan welke richting je uit wilt, ze helpt je met het kiezen van de gepaste lay-out, kleuren en last but not least ze is ontzettend goed in het woorden geven aan en het leesbaar maken van jouw tekst voor een groot publiek.

Je kan altijd terecht met je vragen en er wordt transparant en open gecommuniceerd, ook als er eens iets misloopt. Ook achteraf kan je steeds terecht en word je binnen de mogelijkheden snel geholpen. Ook hierover is de communicatie transparant en duidelijk.

Ik zou je Boenk d’erop aanbevelen aan iedereen die een originele website wenst te maken.

Hilde Naedts - Bewegen in vrijheid

www.bewegeninvrijheid.be

 CONTACT

Liesbet Fastenaekels copywriting

Interesse?
Neem dan contact met me op,
ik maak graag tijd voor je vrij om te kijken of we kunnen samenwerken. 

Een groter project?

Dan ontmoet ik je graag even live, helemaal vrijblijvend. De weg naar het resultaat is voor mij even belangrijk als het resultaat zelf. 

Liesbet Fastenaekels

Winningstraat 4 - 3870 Mettekoven (Heers-Limburg)

0498 81 90 83

liesbet.fastenaekels@telenet.be

  • Facebook - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

* Deze gegevens worden enkel gebruikt om je vragen te beantwoorden, geenszins voor promotie- of andere doeleinden. 

Bericht ontvangen!

bottom of page